Afrika

Apartman Afrika se nalazi na istom spratu kao i Apartman Penthouse, odnosno u potkrovlju naše zgrade. Afrički motivi koji krase enterijer apartmana čine ovaj smeštaj idealnim ambijentom za odmor i opuštanje.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Red

Apartman Red je dvokrevetni smeštaj sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Apartman ima jedan veliki francuski ležaj koji se nalazi u dnevnoj sobi, i još jedan kauč koji se nalazi u drugoj prostoriji. Kuhinja poseduje šporet, frizider, escajg i posuđe za ručavanje kao i mikrotalasnu pećnicu.

25.00 €

White

Veliki trokrevetni apartman na drugom spratu vile, poseduje 3 ležaja od kojih dva velika i jedan standardne velicine. Apartman ima veliku terasu i okrenut je prema ulici.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Penthouse

Ovaj apartman se nalazi na trecem spratu, daleko od buke, uöuökan u potrkrovlju vile, topao i prijatan. Poseduje klima uredaj i prepozantljivu zelenu kuhinju. Apartman se nalazi iznad apartman Red, tako da je raspored prostorija potpuno isti.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

25.00 €

Proverite zašto Apartmani Taurus Beograd

Zašto apartmani Taurus

Prvi razlog je cena, cena aprartmana je 30 eura za tri osobe u gradu nigde nećete naći tako luksuzan apartman
po toj ceni.

Sacuvaj-Novac-Apadtmani-Beograd-Taurus

Parking, u gradu beogradu dnevno parkiranje u zoni je 90 dinara, što znači da za jedan dan treba da odvojite od 20 do 25 eura plus auto vam neće biti zaštićen od krađe. Mi vam nudimo Besplatan parking sa video nadzorom vašeg automobila.

Besplatan-Partking-Apadtmani-Beograd-Taurus.jpg

Da li ste znali da je 99% apartmana u gradu Beogradu nelegalno. Razmislite, da li biste voleli da u vašoj zgradi neko drži hostel, zato što apartman po zakonu mora da ima recepciju minimum 12 sati dnevno i obezbeđen parking za goste, zato se ne retko dešava da u apartman upada inspekcija i kažnjava i goste i stanodavca ovako izgleda dozvola za rad odobrena od turističke inspekcije Beograda. Dakle, znajte da je izdavanje apartmana po sistemu kao u hotelu u stambenoj zgradi STROGO ZABRANJENO.

Divlji-Apartman-Apartmani-Beograd-Taurus

Od Apartmana Taurusa do Centra grada se stize za 15 – 20 minuta najopuštenije vožnje preko Banovog Brda ili preko jednog od dva auto puta ili preko novog mosta na Adi.

Brzo-Do-Grada-Apartmani-Beograd-Taurus

Poslujemo već pet godina uz maksimalnu diskreciju i sigurnost, 80% imamo stalnih gostiju.

Apartmani-Beograd-Taurus

Dozvola za rad od turisticke komore grada beograda.
Download PDF pogeldaj

Pogledajte naše apartmane