Afrika

Apartman Afrika se nalazi na istom spratu kao i Apartman Penthouse, odnosno u potkrovlju naše zgrade. Afrički motivi koji krase enterijer apartmana čine ovaj smeštaj idealnim ambijentom za odmor i opuštanje.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Red

Apartman Red je dvokrevetni smeštaj sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Apartman ima jedan veliki francuski ležaj koji se nalazi u dnevnoj sobi, i još jedan kauč koji se nalazi u drugoj prostoriji. Kuhinja poseduje šporet, frizider, escajg i posuđe za ručavanje kao i mikrotalasnu pećnicu.

25.00 €

White

Veliki trokrevetni apartman na drugom spratu vile, poseduje 3 ležaja od kojih dva velika i jedan standardne velicine. Apartman ima veliku terasu i okrenut je prema ulici.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Penthouse

Ovaj apartman se nalazi na trecem spratu, daleko od buke, uöuökan u potrkrovlju vile, topao i prijatan. Poseduje klima uredaj i prepozantljivu zelenu kuhinju. Apartman se nalazi iznad apartman Red, tako da je raspored prostorija potpuno isti.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

25.00 €

Proverite zašto Apartmani Taurus Beograd

Apartmani Taurus Beograd

U našem objektu možete odabrati jedan od čak pet luksuzno opremljenih apartmana. Po strukturi smeštaja razlikuju se dve vrste apartmana: veći trokrevetni apartmani i nešto manji dvokrevetni apartmani.

Dvokrevetni apartmani imaju ukupno 45m2 stambene povrsine, dok trokrevetni apartmani imaju 50m2. Dostupna su vam ukupno tri dvokrevetna i dva trokrevetna apartmana.

Opremljenost apartmana

Svi apartmani poseduju velike balkone. Takođe svi apartmani imaju sopstvenu kuhunju trpezariju, dnevni boravak, kupatilo i spavaću sobu. Apartmani su luksuzno opremljeni, potpuno su namešteni i funkcionalni. Sve sobe imaju pristup kablovskoj televiziji i bežičnom Internetu.

Parkiranje je potpuno besplatno jer posedujemo sopstveni parking prostor za više vozila. Takođe, parking je pokriven video nadzorom.

Cena smeštaja Apartmana Taurus:

Dvokrevetni apartmani iznosi – 30€
Trokrevetni apartmani iznosi – 35€

Placanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po važecem kursu Narodne Banke Srbije na dan placanja. Cena boravka je jedinstvena i odnosi se na period jednog dana. Cena je za najam apartmana, a ne po osobi.

Apartmani Taurus Beograd:

Kliknite na sliku željenog apartmana i pogledajte pojedinačne opise apartmana i informišite se o opremljenosti i cenama smeštaja.