Afrika

Apartman Afrika se nalazi na istom spratu kao i Apartman Penthouse, odnosno u potkrovlju naše zgrade. Afrički motivi koji krase enterijer apartmana čine ovaj smeštaj idealnim ambijentom za odmor i opuštanje.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Red

Apartman Red je dvokrevetni smeštaj sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Apartman ima jedan veliki francuski ležaj koji se nalazi u dnevnoj sobi, i još jedan kauč koji se nalazi u drugoj prostoriji. Kuhinja poseduje šporet, frizider, escajg i posuđe za ručavanje kao i mikrotalasnu pećnicu.

25.00 €

White

Veliki trokrevetni apartman na drugom spratu vile, poseduje 3 ležaja od kojih dva velika i jedan standardne velicine. Apartman ima veliku terasu i okrenut je prema ulici.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Penthouse

Ovaj apartman se nalazi na trecem spratu, daleko od buke, uöuökan u potrkrovlju vile, topao i prijatan. Poseduje klima uredaj i prepozantljivu zelenu kuhinju. Apartman se nalazi iznad apartman Red, tako da je raspored prostorija potpuno isti.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

25.00 €

Proverite zašto Apartmani Taurus Beograd

Apartmani Beograd Taurus

Apartmani Taurus se nalaze u Beogradu, pripadaju opstini Cukarica koja je poznata najvise po Kosutnjaku i Adi Ciganliji. Nasi apartmani se nalaze na 9 km od zeleznicke stanice ako se ide preko Banovog brda a ako koristite Ring – Road tj obilaznicu, kilometraza je malo veca ali se mnog brze stize do Centra.
Mi se nalazimo izmedju dva autoputa,na 2 km od ibarske magistrale i samo km od auto puta Obrenovac- Beograd  Beogradska obilaznica je na iskljucenju kod ostruznickog mosta na samo 3 km od apartmana,gde mozete se opredeliti da li idete za Nis ili u Novi Sad.Do Surcina se stize za 15 minuta do centra grada isto oko 15 minuta pa nije cudo sto
su nasi apartmani popularni u svim sezonama. Imamo nas parking a pored prolaze autobusi 88 i 58 pa mozete ostaviti automobil i ici u razgledanje grada autobusom. Parking je pod video nadzorom