Afrika

Apartman Afrika se nalazi na istom spratu kao i Apartman Penthouse, odnosno u potkrovlju naše zgrade. Afrički motivi koji krase enterijer apartmana čine ovaj smeštaj idealnim ambijentom za odmor i opuštanje.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Red

Apartman Red je dvokrevetni smeštaj sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Apartman ima jedan veliki francuski ležaj koji se nalazi u dnevnoj sobi, i još jedan kauč koji se nalazi u drugoj prostoriji. Kuhinja poseduje šporet, frizider, escajg i posuđe za ručavanje kao i mikrotalasnu pećnicu.

25.00 €

White

Veliki trokrevetni apartman na drugom spratu vile, poseduje 3 ležaja od kojih dva velika i jedan standardne velicine. Apartman ima veliku terasu i okrenut je prema ulici.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Penthouse

Ovaj apartman se nalazi na trecem spratu, daleko od buke, uöuökan u potrkrovlju vile, topao i prijatan. Poseduje klima uredaj i prepozantljivu zelenu kuhinju. Apartman se nalazi iznad apartman Red, tako da je raspored prostorija potpuno isti.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

25.00 €

Proverite zašto Apartmani Taurus Beograd

Apartman Penthouse | Apartmani Taurus Beograd

Ovaj apartman se nalazi na trećem spratu, daleko od buke, ušuškan u potrkrovlju vile, topao i prijatan. Poseduje klima uredaj i prepozantljivu zelenu kuhinju. Apartman se nalazi iznad apartman Red, tako da je raspored prostorija potpuno isti.

Poseduje dva kreveta. Veliki francuski u dnevnoj sobi, kao što mošete videti na slici dok je drugi standardnih dimeznija (koji se nalazi u drugoj prostoriji). Kuhinja poseduje šporet i frižider dok kupatilo ima mašinu za pranje veša. U dnevnom boravku je TV, DVD, klima. U celom apartmanu je dostupan bežični pristup Internetu. Grejanje je centralno, a tu je i mali balkon okrenut prema Savi.

Apartmani Taurus Beograd

Galerija Apartmana :

Pogledajte naše ostale apartmane


Pogledajte Zašto Apartmani Taurus Beograd