Afrika

Apartman Afrika se nalazi na istom spratu kao i Apartman Penthouse, odnosno u potkrovlju naše zgrade. Afrički motivi koji krase enterijer apartmana čine ovaj smeštaj idealnim ambijentom za odmor i opuštanje.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Red

Apartman Red je dvokrevetni smeštaj sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Apartman ima jedan veliki francuski ležaj koji se nalazi u dnevnoj sobi, i još jedan kauč koji se nalazi u drugoj prostoriji. Kuhinja poseduje šporet, frizider, escajg i posuđe za ručavanje kao i mikrotalasnu pećnicu.

25.00 €

White

Veliki trokrevetni apartman na drugom spratu vile, poseduje 3 ležaja od kojih dva velika i jedan standardne velicine. Apartman ima veliku terasu i okrenut je prema ulici.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

30.00 €

Penthouse

Ovaj apartman se nalazi na trecem spratu, daleko od buke, uöuökan u potrkrovlju vile, topao i prijatan. Poseduje klima uredaj i prepozantljivu zelenu kuhinju. Apartman se nalazi iznad apartman Red, tako da je raspored prostorija potpuno isti.
Besplatan parking za sva vozila naših gostiju!

25.00 €

Proverite zašto Apartmani Taurus Beograd

Apartman Afrika | Apartmani Beograd

Apartman Afrika se nalazi na istom spratu kao i Apartman Penthouse, odnosno u potkrovlju naše zgrade. Afrički motivi koji krase enterijer apartmana čine ovaj smeštaj idealnim ambijentom za odmor i opuštanje. Apartman poseduje tri kreveta od kojih je jedan francuski ležaj, a dva kreveta su za po jednu osobu. Bitno je da se napomene da je svaki krevet u zasebnoj prostoriji. Samim tim ovaj apartman se karakteriše kao trosobni smeštaj.

Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, a između ostalog od sadržaja tu je TV, DVD sa kolekcijom filmova, kablovski program, bežični Internet. Grejanje je na gas, balkon Apartmana Afrika je okrenut prema ulici ali je u potkrovlju pa je jako tiho i nije bučno.

Apartmani Taurus Beograd

Galerija Apartmana :

Pogledajte naše ostale apartmane


Pogledajte Zašto Apartmani Taurus Beograd